lørdag den 21. juli 2012

Søgemaskineoptimering (SEO) er metoden som handler om at optimere eksponeringen

Søgemaskineoptimering (SEO) er mekanismen der drejer sig om at optimere fremtoningen af en hjemmeside eller et website ved hjælp af de såkaldte "Search engines" søgeresultater, på en naturlig eller omkostningsfri (menneskeskabt eller algoritmisk) måde. Som udgangspunkt, jo hurtigere (eller højere pladssiden med søgeresultater) og oftere et site vises oversigten med søgeresultater, jo flere besøgende vil sitet modtage fra søgemaskinens brugere. SEO har muligheden for at indsnævre forskellige former for søgning, herunder fotosøgning, lokal søgning, video søgning, akademiske søgning, news søgning og metasøgningfagrelaterede søgemaskiner.

SEO er
internet eksponerings strategi der som instrument bruger informationer ud fra, hvorledes søgemaskiner opererer, hvad folk leder efter, de faktiske søgeord eller nøgleord indsat i søgemaskiner, og hvilke søgemaskiner der foretrækkes af specielle målgrupper. Optimering af online side kan forudsætte redigering af sidens materie og HTML og den indbyggede programmering for både at øge internetsidens relevans for specifikke søgeord samt fjerne blokeringerne for sorterings mekanismer på søgemaskiner. Optimering af en hjemmeside med hensigt at højne antallet af backlinks (bruges f.eks..af Yahoo til at beslutte "Page Ranking" af en internetside), eller henviste links, er en desuden ligeså anvendt form for SEO markedsføring. Summen af backlinks er et målingsredskab for eksponerings succes eller relevansen af et websted eller en hjemmeside.

Akronymet "SEOs"
referere til "søgemaskineoptimeringer," en forkortelse der blev besluttet af en industri af konsulenter, der udfører internet synligheds løsninger på vegne af kunder, og af medarbejdere, der hjælper med SEO produkter internt i firmaer. Søgemaskineoptimerings Virksomheder, tilbyder SEO markedsføring som en enkeltstående service eller som en sektion af en omfattende marketing kampagne. Eftersom en grundig SEO strategiske løsninger kan kræve opdateringer i HTML kildekoden på et websted og i hjemmesidens stof, kan SEO programmer indarbejdes gennem hjemmesidens udvikling samt design. Udtrykket "søgemaskine venlig" (search engine friendly) kan bruges for at beskrive design af internetsider, brugerflader, CMS (Content Management Systems), fotos, film, betalings menuer og andre elementer, der er blevet udviklet med henblik på søgemaskine synlighed.
Det er i al sin enkelthed vigtigt at nævne, at på ingen måde kan en moderne virksomhed gøre sig håb om at klarer sig konkurencemæssigt ved hjælp af synlighed på internettet, hvis firmaet fravælger brugen af SEO strategi.

1 kommentar:

  1. Det er væsentligt at påpege, at på ingen måde kan en driftig virksomhed gøre sig håb om at overleve m.ha. synlighed på internettet, hvis firmaet negligere anvendelsen af SEO strategi.

    SvarSlet